Reviews

The experiences of our customers mean a lot to us. We hope that our products put a smile on their face. That's why we ask for feedback. Read below the experiences of our customers. If you also want to write a review, please send this to: info@tedscollectionamsterdam.com Thank you! 

Review Mickey & Manon: 

"Toen ik het pakketje van Teds Collection ontving zag het er gelijk al hartstikke leuk uit. Het was namelijk heel mooi ingepakt! De Sky High bandana staat Mickey heel mooi en je kan het makkelijk omslaan als het iets te lang is voor je hond. Ook hebben wij de Star deken en deze is heerlijk zacht! Ik gebruik deze nu in het mandje op de fiets zodat Mickey comfortabel kan zitten. Het is ook heel fijn om er lekker mee op de bank te zitten/liggen, Mickey ligt namelijk graag onder dekens! 

De service is goed, we kregen het snel binnen en de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, ik zal Teds Collection aanraden! 

Instagram: @mickey.lily

Review Dinky en Elke: 

"Ik was super benieuwd naar mijn bandana van TedsCollectionAmsterdam. Toen het pakketje in mijn brievenbus zat kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Het was zo mooi verpakt net een luxe cadeautje . Ook zat er een heel lief berichtje bij van het brein achter deze collectie.

Eenmaal de mooie verpakking open gedaan zag ik een mooie en leuke bandana . Goede kwaliteit en super handig om aan te doen! Dinky heeft heel veel haar maar deze bandana’s zijn daar ideaal voor gemaakt . Alles was tip top in orde en ik en dinky waren heel blij ermee.

Wij zullen zeker nog eens bestellen ;) !!

Conclusie : wij zijn verliefd op de bandana’s van tedscollectionamsterdam <3 "

Instagram: @dinkythepom

Review Stitch:  

De soft star blanket besteld. En soft is hij zeker! Goede kwaliteit en afwerking en ook nog eens snel in huis. Het was leuk verpakt met een persoonlijk berichtje, net een cadeautje! Super service, ben erg tevreden. 

Instagram: @pawprints_of_stitch